in English

Selskaber

Phoenix Copenhagen har en lang tradition og historie, som hotel og beværtning bygget af bl.a. Von Plessen slægten. Phoenix Copenhagen var fra starten kongehusets foretrukne indkvarteringssted til fyrstelige gæster og landadelens favorit hotel. Vi ser med glæde frem til at vise jer vores smukke faciliteter.

Selskabsarrangementer

Mange tak for jeres interesse i vores selskabsfaciliteter. Her vil I kunne se menu- og vinforslag på forskellige arrangementer samt praktiske oplysninger i forbindelse med afholdelse af selskaber på Phoenix Copenhagen.

Phoenix Copenhagen har et bredt udvalg af eksklusive selskabslokaler, samt konference-og mødelokaler, med plads op til 110 personer.

Flot billede af Gyldensteen lokaler

Gyldensteen

Et af vore smukke selskabslokaler, hvor man kan sidde op til 48 personer. Her har man mulighed for at nyde arrangementet i bløde stole og i omgivelser, der ikke findes magen til i København.

Et Flot billede af Frederik V lokalet

Frederik V

Tilbyder vi til større arrangementer på op til 110 personer. Et flot og nyrenoveret møde- og selskabslokale i stil med resten af hotellets fornemme indretning.

Et flot billede af Restaurant Von Plessen

Restaurant Von Plessen

Restaurant Von Plessen tager imod selskaber på 10-150 personer.
I forbindelse med afholdelsen af selskaber, hvor der vælges helaftensarrangement på min. 20 kuverter, tilbyder vi en gratis overnatning i en af hotellets skønne suiter.

Såfremt der måtte være spørgsmål eller specielle ønsker, bedes I venligst kontakte restaurantchef Søren Andersen på: s.andersen@arp-hansen.dk